راهنمای انتخاب سفره عقد + نکات مهم چیدن سفره عقد
یکی از مهمترین کارها و انتخاب هایی که عروس خانمها دارند، انتخاب سفره عقد است. سفره عقد در دو دسته سفره عقد سنتی و سفره عقد مدرن وجود دارد که هر کدام دارای زیبایی های خاص خود هستند و عروس خانمها هم مطابق سلیقه شان یکی از این دو مدل را انتخاب می کنند. گاهی اوقات هم تلفیقی از سفره عقد سنتی و مدرن دیده می شود که مطابق سلیقه برخی از عروس خانمهای مشکل پسند است. ما در این مقاله برای شما در مورد انتخاب مدل سفره عقد و همینطور چیدن آن مطالبی را گردآوری و منتشر کرده ایم که امیدواریم مورد استفاده تان قرار گیرد.اجزا اصلی سفره عقد را می دانید؟
در ابتدا باید گفت که سفره عقد چندین جزء اصلی دارد که به شرح زیر هستند که معنای هر جزء را هم در ادامه می توانید دریابید.
- اولین جزء سفره عقد: کلام الله مجید: نماد تاکید وصلت و به نوعی مهمترین بار معنوی این پیوند فرخنده می باشد
- دومین جزء سفره عقد: گردو : بخاطر عمر طولانی خود نماد افزایش طول عمر عروس و داماد است (انشالله)
- سومین جزء سفره عقد: بادام و فندق : هر کدام از میوه های بهشت هستند که نماد تداوم نسل شما می باشد
- چهارمین جزء سفره عقد: نان سنگک : نشانه برکت و رزق و روزی
- پنجمین جزء سفره عقد: اسپند : برای دور شدن چشم بد
- ششمین جزء سفره عقد: نقل و شاخه نبات : شیرینی برای پیوند زناشویی است
- هفتمین جزء سفره عقد: تخم مرغ : نماد تولید و بهتره بگوئیم نماد بچه دار شدن عروس و داماد است
- هشتمین جزء سفره عقد: آینه وشمع و شعمدان :نماد روشنایی و گرمی بین عروس و داماد می باشد
همانطور که گفتیم سفره عقد دو مدل سنتی و مدرن دارد که هر کدام هم طرز چیدن خاص خود را دارند. در ادامه برای شما در این مورد بیشتر صحبت کرده ایم.
تفاوت سفره عقد مدرن و سنتی را می دانید؟
چنانچه در نظر دارید که سفره عقدتان را خودتان طراحی کنید، پیش از هر چیز می بایست که جزئیات سفره را بدانید. به عبارت ساده تر پایه های سفره عقد را باید شناخت.بایید دانست که سفره عقد هم مثل سفره هفت سین دارای یک سری محتویات خاص است که در بین بیشتر اقوام و فرهنگ ها ایرانی مشترک است و تفاوتهای اندکی بین آنها وجود دارد. به طور معمول همانطور که پیشتر هم گفتیم اجزای سفره عقد شامل قرآن، آیینه، شمعدان،نبات، نقل و سکه، تخم مرغ، فندق و گردو و بادام، نان و پنیر، گل،میوه، عسل و کله قند است. در حالی که بنا به سلیقه و یا رسم و رسومات خانوادگی اجزای دیگری از قبیل اسفند، گلاب، دانه های خشخاش، برنج، نمک، رازیانه، چای کندورهم به سفره افزوده می شود.
نظرات
ارسال یک نظر